Recente berichten

Pagina's: 1 2 [3] 4 5 6 ... 10
21
Peking Express 2008 / Peking expres 2012
« Laatste bericht door Dwaastoo Gepost op 14-03-2012, 19:29:00 »
1 april, 20:30 op net vijf... Start het nieuwe seizoen ::feest::
22
Peking Express 2008 / Re: Peking Express zoveel jaar later!!!
« Laatste bericht door Robbieazerty Gepost op 13-03-2012, 18:38:38 »
Ik heb de artikels ingescand. Eigenlijk gaat het alleen in het eerste artikel een groot stuk over Peking Express. De andere gaan meer over andere, Vlaamse reality reeksen.

Ze zijn nogal groot, dus plaats ik liever een link dan dat ik elke scan rechtstreeks in dit topic zet:
Artikel 1 deel 1
Artikel 1 deel 2
Artikel 1 deel 3
Artikel 1 deel 4
Artikel 1 deel 5

Artikel 2 deel 1
Artikel 2 deel 2
Artikel 2 deel 3
Artikel 2 deel 4
Artikel 2 deel 5

Artikel 3 deel 1
Artikel 3 deel 2
Artikel 3 deel 3
Artikel 3 deel 4



23
Peking Express 2008 / Re: Peking Express 2012 naar Zuid-Korea & Filippijnen
« Laatste bericht door Vinkje Gepost op 9-03-2012, 21:30:16 »
O nee aub geen Reinier meer, die hoef ik nooit meer te zien.
Ik verheug me op Peking Express.
24
Peking Express 2008 / Re: Peking Express 4 jaar na dato!
« Laatste bericht door LdHmolletje Gepost op 7-03-2012, 11:16:20 »
Oh (2), nog een nieuwtje Jorien haar tweede komt eraan, dwz haar tweede kindje, ja ja Rinck wordt nogmaals OPA!!!!
grtz.
Gefeliciteerd!
25
Peking Express 2008 / Re: Peking Express 4 jaar na dato!
« Laatste bericht door 8berg Gepost op 7-03-2012, 09:06:53 »
 ::tandpastasmiley::
Nou deze topic ook maar weer ens 'opvullen'.
Gisteren ( nee eersgisteren 5 mrt.) een pracht van een ervaring gehad.
'k Heb voor het eerst in mijn leven een buizerdnest verplaats van de ene boom in een andere!
Als je het Nieuwsblad van het Noorden leest dan kun je artikel wat daarover geschreven is bekijken. Tjsonge wat een mooie klus zeg. Opdracht van een boer die een stukje bos gaat kappen. In één van de te vellen bomen zat een nest, die hebben we er dus uitgehaald, met vergunning, en herplaats in een mooie berk daar in de buurt. Nee geen Peking- ervaring maar wel prachtig om te doen. Wel weer mag om te ervaren dat het artikel "waaghals redt huis van ma buizerd' heet en ik vandaag thuis zit met een geschaafde rug door een tak ( zie mijn andere topic!)Oh , als ik mijn engeltjes niet had!!! 't Zijn nog dezelfde als die toen tijdens Peking hoor. Oh (2), nog een nieuwtje Jorien haar tweede komt eraan, dwz haar tweede kindje, ja ja Rinck wordt nogmaals OPA!!!!
grtz.
26
Peking Express 2008 / Re: Peking Express zoveel jaar later!!!
« Laatste bericht door 8berg Gepost op 7-03-2012, 08:57:54 »
Hey Rinck,

dat van die fles drank wist ik nog niet! Tis omdat je het zelf zegt maar op TV / DVD kon ik dat niet aan je zien. Maar tis goed dat er ook genoten werd! :P
hé Hurri,
dacht dat je dat wel al wist!
Goede whiskey krijg je 'nooit' spijt van, alhoewel me deze zwaar viel hoor. Vooral die andere dag met zo'n 'pan' met zout op mijn kop!, in , hoe warm was het ook al weer, zo'n 35 graden. En 't lukte me toen ook nog niet!!!! Dat beeld komt nog wel eens langs hoor.

Zo ook het beeld wat ik gisteren op mijn netvlies heb gekregen: Zit boven in een wilg op zo'n twaalf (12) meter hoogte, zaag een dikke tak door en door de trillingen in de boom komt er plotsklaps een beendikke tak naar beneden. Kon hem nog net ontwijken maar 'ving' hem op met mijn rug. Shirt kapot en stevige schaafwond en natuurlijk wat moeilijk bewegen. Adrealine spoot door mijn lijf omdat ik me realiseerde dat het heel anders had kunnen aflopen. Draag dan welliswaar een helm maar was zowiezo bewusteloos geweest als deze tak op mijn hoofd had gekregen en dan op 12 meter oftewel wie komt je halen???? En dan in een park in Blijham of all places!!!! Maar goed we zitten er nog, vandaar mijn vroege mail. Kijk zo kun je het ook bekijken, anders had ik hier geen tijd voor gehad!!! Maar toch liever een houten kop van de whiskey hoor!
doeg rinck
27
Peking Express 2008 / Re: Peking Express zoveel jaar later!!!
« Laatste bericht door hurricane Gepost op 6-03-2012, 17:20:08 »
Hey Rinck,

dat van die fles drank wist ik nog niet! Tis omdat je het zelf zegt maar op TV / DVD kon ik dat niet aan je zien. Maar tis goed dat er ook genoten werd! :P
28
Peking Express 2008 / Re: Peking Express zoveel jaar later!!!
« Laatste bericht door honeymaker Gepost op 5-03-2012, 18:10:38 »
Interessant! Ben benieuwd naar het artikel. Heb hier eerder een stuk over gelezen in De Volkskrant. Je kunt dat hier nog nalezen. Iemand die als reporter voor verschillende reality-programma's heeft gewerkt - waaronder Peking Express - stelt in een boek ook wat misstanden aan de kaak.

Het is volgens mij niet de eerste keer dat PE op deze manier in opspraak komt. Wat dat betreft heb ik het idee dat The Amazing Race - dat op TV misschien nog wel hectischer overkomt - een veel meer gecontroleerde productie is. Ik heb wel eens gelezen dat reporters daar voortdurend met clipboards rondlopen om bijvoorbeeld taxi-chauffeurs een contract te laten tekenen dat ze akkoord gaan met de opnames. Iedereen waar ze geen handtekening van hebben, wordt weggeblurred. Waarschijnlijk is dat meer om rechtszaken te voorkomen dan uit ethische overwegingen, maar toch, ik zie ze dat bij Peking Express nog niet zo snel doen. Hoewel ze een mooi programma afleveren, lijkt het er toch soms wat onprofessioneel aan toe te gaan.
29
Peking Express 2008 / Re: Peking Express 2012 naar Zuid-Korea & Filippijnen
« Laatste bericht door honeymaker Gepost op 5-03-2012, 17:56:29 »
Erg leuk dat het weer terugkomt! En dan ook nog eens gewoon met onbekende Nederlanders. Dat maakt het helemaal mooi. Ondanks het feit dat het ditmaal alleen op de Nederlandse televisie komt, lijken ze toch geen concessies te doen aan de productie. Er zijn immers weer gewoon zeven koppels. Ik vind wel dat het alweer snel op de buis komt. In november/december waren ze nog aan het casten. Hoe lang duurden de opnames van vorige seizoenen eigenlijk? Vaak hebben ze voor de eindmontage toch ook nog wel behoorlijk wat tijd nodig. April lijkt dan wat krap.
Maar misschien hadden ze heel het circus al grotendeels gereed staan en hoefden ze alleen de kandidaten nog in te vliegen.

Ik vraag me af of ze - als het nu een succes wordt - nog een keer iets met 'all stars' gaan doen. Genoeg kandidaten die ik nog eens terug zou willen zien. En aangezien Rink hier ook nog steeds (virtueel) rondloopt, lijkt me dat ze toch ook nog wel wat oude kandidaten zouden moeten kunnen strikken. Het lijkt me dan helemaal leuk in een soort 'fans & favourites'-format (zoals Survivor een keer gedaan heeft). Je zou dan ook koppels van één fan en één oudgediende kunnen maken. Wie wil er nou niet met Reinier op pad?  ;)

Of zou de gemiddelde kijker al die oude kandidaten alweer vergeten zijn?
30
Peking Express 2008 / Re: Peking Express 2012 naar Zuid-Korea & Filippijnen
« Laatste bericht door Arco Mol Fan Gepost op 29-02-2012, 14:50:06 »
Ik ga weer kijken hoor, tof dat het weer terug is.

Helaas ben ik niet uitgenodigd voor een screening, had graag mee willen doen met dit fantastische programma.
Pagina's: 1 2 [3] 4 5 6 ... 10