Recente berichten

Pagina's: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10
61
Peking Express 2007 / Re: kijkcijfers
« Laatste bericht door Harregarre Gepost op 21-05-2007, 11:45:55 »
Dat vind ik nu echt de meest fauwe kul die er bestaat  :-\\
Begrijp me AUB niet verkeerd Pierce Brosnan,ik bedoel niet dat wat jij post,maar ik heb het over hoe men aan die kijkcijfers komt. Naar het schijnt krijgt er een aantal van de kijkers een toestelletje waarop zij dan mogen doorgeven waar ze naar kijken(heb ik hier ergens vernomen tijdens ER dacht ik?) Ze berekenen dan het aantal kijkers met het aantal inwoners in Nederland en Vlaanderen,en dan komen ze op een lukraak getal uit.Ik heb nog nooit zo'n toestelletje gekregen,ze hebben mij nog nooit,op welke manier dan ook gecontacteerd om te vragen naar wat ik kijk.  ::ohno:: Dus op alle bovenvermelde getallen mag er +1 gezet worden,want ik kijk ook  ::jaja:: ::jaja::
En als men dan een percentage als "proefpersoon" neemt die nu net niet naar programma x of x kijkt,tja.....
Het is misschien onmogelijk,maar om de juiste kijkcijfers van PE weer te geven,dan moet men aan ELKE Nederlander en Vlaming vragen of ze PE kijken,en dan kent men pas de exacte kijkcijfers.

Er wordt gewoon een steekproef genomen, die zich richt op meerdere bevolkingsgroepen zoals alleenstaanden/werkenen/65+ enzovoorts. Uit deze gegevens kun je dan een schatting maken van de kijkcijfers van die keer. Ik vind de cijfers wel hoog, zeker omdat ik bijna niemand ken die Peking Express of Expeditie Robinson kijkt. (Op de familie na.)

Maar goed, dat heeft dus verder niks met +1 te maken, omdat jij meekijkt. Jouw kijkcijfer wordt automatisch bij het grote deel geschat. En ja, dat kan een tienduizend hoger of lager uitvallen, denk ik. Daarnaast nemen ze ook andere manieren niet mee, zoals Usenet en Torrents. Kortom, als je het fijn vindt tel je overal 10.000 bij op. Feit blijft dat het gaat om een bepaalde trend en dat is een dalende.  :\'(
62
Peking Express 2007 / Re: aflevering 12: de finale!!!
« Laatste bericht door stressie mama Gepost op 21-05-2007, 07:54:44 »
Prachtig prachtig dat iedereen zo tekeer gaat, blijkt dat het een prachtige race was. En ik moet zeggen ik heb ook echt genoten van alles. En wat de spelers betreft, ieder kijkt vanuit zijn optiek. Ik kijk heel anders als ondernemer dan iemand die iedere dag achter de lopende band staat (echt niets verkeerds mee hoor) om maar eens een groot verschil te noemen. Ik kijk met mijn optiek, mening en interesse en daar bepaal ik wie ik goed en wie ik niet goed vind en dat heb ik ook wel gemeld. Zo doen wij dat allemaal en daar worden wij het met elkaar nooit over eens. Maar de reakties geven wel aan dat er werd mee geleefd en dat is waar het de makers denk ik om gaat en dat is ze wederom gelukt ::ok::. Op naar de volgende, maar wat jammer dat ik maar niet mee kan doen aan die race >:(, ja en dat heb je als eigen ondernemer, je bedrijf gaat voor, ach ja wie weet in de toekomst.
Maar tot de volgende race en groeten aan alle fans van PE ::joehoe::

Groet,
RG
Goede morgen,
reacties van verschillende aard zullen er steeds zijn  ::jaja::
van genoten hebben we hier ook wel
iedereen zal toch voor het grote deel naar zichzelf zien ,of toch heel veel momendten
ze mogen nog enkel jaartjes doorgaan
hop naar peking V ::zwaai:: ::ok::


63
Peking Express 2007 / Re: aflevering 12: de finale!!!
« Laatste bericht door stressie mama Gepost op 20-05-2007, 21:40:18 »
Dat denk ik ook wel, maar in de uitzending van gister (die jij nog niet gezien hebt) kwam heel duidelijk naar voren dat Pascalle en Servio elkaar écht gevonden hebben. Niet dat ze een relatie hebben (hij is ten slotte homo) maar ze kunnen het wel heel goed met elkaar vinden. Vandaar dat ik mijn opmerking maakte. ;)
HEY
bij ons is de compulatie te zien op dinsdag 22/5/2007 ben benieuwd ::jaja::
is elk jaar wel leuk ::zwaai::
 
64
Peking Express 2007 / Re: aflevering 12: de finale!!!
« Laatste bericht door lindaaa Gepost op 20-05-2007, 18:56:08 »
Kan me ook niet voorstellen dat Pascal en Miranda voor 10.000 euro de anderen met de eer zouden laten strijken. Is toch mooi dat je TERECHTE (en niet dankzij een afspraak) winnaars bent :) en idd dalijk komt één van de twee partijen de gemaakte afspraak niet na, dan ben je mooi de ***.
65
Peking Express 2007 / Re: Op franse zender M6 binnenkort PE 2007
« Laatste bericht door xerxes Gepost op 20-05-2007, 14:46:34 »
de reeks kan ook in België gevolgd worden op Plug-TV (de derde zender van het Franstalige RTL-TVI), digitaal te ontvangen via Belgacom tv en Telenet. Elke zondag om 17.30
66
Peking Express 2007 / Re: kijkcijfers
« Laatste bericht door RG Gepost op 19-05-2007, 23:43:22 »
Misschien moet je iets doen aan de dag en tijdstip van de uitzending.
Wat ik vaak ook hoor is dat mensen zijn afgehaakt na dat ze gelezen hadden dat koppels soms werden geholpen om niet af te vallen, ze vinden het programma te gemaakt, ja dat kan zijn, weet het niet hoor, maar ik geniet ervan.

Groet,
RG
67
Peking Express 2007 / Re: kijkcijfers
« Laatste bericht door Fossiel Gepost op 19-05-2007, 23:35:22 »
De cijfers zijn erg tegenvallend zeg ::niet-ok::
68
Peking Express 2007 / Re: kijkcijfers
« Laatste bericht door RG Gepost op 19-05-2007, 23:33:47 »
ja dat was ook leuk zeg ::ohno::, doe je aflevering 13 op woensdagavond rot laat, nou bedankt maar niet heus ::ohno::. Herhaal die maar even op een vroeger tijdstip, moest donderda ja op hemelvaartsdag gewoon om 4 uur naar de veiling, nou dan kan ik dus niet kijken en bedankt

Groet.
RG
69
Peking Express 2007 / Re: [koppel] Pascal & Miranda
« Laatste bericht door RG Gepost op 19-05-2007, 23:30:41 »
P&M van harte met jullie overwinning ::bravo::

Moet zeggen knap dat jullie het gedaan hebben en ga zo door.
Wat betreft die Miss titel waar iedereen over struikeld, niets van aantrekken, je hebt die gewonnen en daar heb je veel voor moeten doen en moeten laten. Als jij denkt dat je dat kunt verzilveren, gewoon doen, dat zou iedereen in jou positie ook doen en soms helpt het en soms niet. In het leven heb je kruiwagens nodig en jij hebt die zelf verdiend en dan mag je die ook gebruiken. Ik heb in deze race ook mensen bewust hun schoonheid zien gebruiken om verder te komen, waarom mag dat niet met een miss titel.
Ik hoop dat jullie samen nog met een geweldig gevoel mogen terug kijken op deze race.

Groet ::joehoe::,
RG
70
Peking Express 2007 / Re: aflevering 12: de finale!!!
« Laatste bericht door RG Gepost op 19-05-2007, 23:17:38 »
Een juiste opmerking Willemson ::ok::
Zo is het winnen van de PE Pool of Pixelprikken ook geweldig, niet om geld, maar om de eer, lekker je ego strelen is het niet ;D

Groet,
RG
Pagina's: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10