Recente berichten

Pagina's: 1 ... 6 7 8 [9] 10
81
Peking Express 2005 / Re: Door voor de selectie?
« Laatste bericht door draakje Gepost op 15-07-2005, 10:01:42 »
Hej 8berg,

Ja, ze waren met zijn tweeen. Maar er waren in andere kamertjes ook gesprekken gaande. En het werd opgenomen op een klein digitaal cameraatje. En nee, ik heb niet hoeven zwemmen of fietsen, het was gewoon een gezellig gesprek. Ben nu heel benieuwd. Ik hoop snel iets te horen!
In ieder geval was deze ervaring al super: ik begreep dat er duizenden inschrijvingen waren, dus om uitgenodigd te worden voor een gesprek is al TOP! En dan helemaal als dat gesprek ook nog eens met Art is... haha!
82
Peking Express 2005 / Re: Door voor de selectie?
« Laatste bericht door Ni Hao Gepost op 15-07-2005, 09:43:53 »
Hoi,

ook wij waren uitgenodigd om naar Breda te komen. Alleen het ging bij ons toch anders dan wij hier van jullie lezen. Wij werden verwelkomt door een dame die Sofie heet, die nam een polaroidfoto van ons. Nadat wij even gewacht hadden werden we geroepen, we hebben toen een gesprek gehad met Rene, Nederlandse man. Dat gesprek werd opgenomen, maar toen we klaar waren zei hij "ik weet niet of jullie nog andere dingen moeten doen, ik loop wel even met jullie mee."

Toen we echter bij die Sofie terugkwamen zei zij dat dat het was en dat we binnen twee weken bericht zouden krijgen. Wij vroegen of we niet een vragenlijst hoefden in te vullen, zoals een enkeling daar in Breda wel zat te doen, maar dat hoefde niet. :-\\
Hanteert men verschillende selectieprocedures, hebben ze een vergissing gemaakt of besloot die Rene in zijn eentje alleen al na dat gesprek (dat heel gemoedelijk ging) dat wij niet geschikt waren?! Ik snap het niet hor?! ???
83
Peking Express 2005 / Re: Stel hier je vragen aan Rinck
« Laatste bericht door blondje Gepost op 15-07-2005, 09:21:59 »
rinck,
wil je mij ook zien bij lokerse feesten....
ik ben niet op het noorden gericht.
groeten blondje
84
Peking Express 2005 / Re: Door voor de selectie?
« Laatste bericht door sniper Gepost op 14-07-2005, 22:22:18 »
Hey nona! Leuk dat je er een goed oog op hebt... laat ons zeker iets weten als jullie geselecteerd zijn!
Die psychologische test is die ellenlange vragenlijst waarop je je naam en leeftijd (op elk blad) moest noteren.  Dat was bij de assistente Leen en psycholoog Jurgen.  Op die vragen moest je je antwoord enkel omcirkelen: ja of nee, nooit-soms -dikwijls- altijd, ja of oneens ...
Zoals ze ons al hadden meegedeeld waren er dus drie 'rondes' een vragenlijst (met onder andere eigenschappen van je zelf geven), het gesprek en die psychologische vragenlijst.

85
Peking Express 2005 / Re: Door voor de selectie?
« Laatste bericht door Nona Gepost op 14-07-2005, 21:07:55 »
Mijn moeder en ik zijn gisteren ook naar Breda geweest en ik moet zeggen dat ik het heel leuk vond! Er hing een gezellige sfeer en het gesprek met Art was wel lache. Hij moest in ieder geval een paar keer om ons lachen, een goed teken??

Maar over die psychologische test.. bedoelen jullie dan die lange vragenlijst waarin ze oa je beste eigenschappen vroegen en je een cijfer aan jezelf moest geven? Want ik had begrepen dat je in de volgende ronde pas de psychologische test krijgt en dan ook gekeurd wordt door een arts...

86
Peking Express 2005 / Re: Door voor de selectie?
« Laatste bericht door sniper Gepost op 14-07-2005, 16:28:54 »
Whooola, een camera? Die heb ik niet gezien! Of in ieder geval, daar was ik mij niet van bewust...  Mensen, ik ben er zo nieuwsgierig naar.. hopelijk worden het geen te lange weken.
87
Peking Express 2005 / Re: Door voor de selectie?
« Laatste bericht door Joindy Gepost op 14-07-2005, 15:41:04 »
Daar ben ik weer eens. Terug van weggeweest. Ik heb van de week ook een gesprek gehad in Breda en ik moet zeggen het viel me alles mee. Wij hadden een gesprek met Art en een Belg waarvan de naam me even ontgaan is. Het gesprek verliep prettig, dus ik hoop dat er een vervolggesprek komt.

Er was inderdaad een camera bij, dus alles is opgenomen. En er werd een polaroid gemaakt bij binnenkomst. De psychologische test was langdradig (duurde anderhalf uur). Goede organisatie, prima geregeld allemaal. Er was koffie, thee, fris, cakejes, broodjes. Petje af! En inderdaad, Art is erg leuk!!

groetjes Joindy
88
Peking Express 2005 / Re: Koppel Rink & Jorien (nl)
« Laatste bericht door 8berg Gepost op 14-07-2005, 15:23:44 »
 ;Dis het de Lidwien die ik ken, zo omgeving Leek?
89
Peking Express 2005 / Re: Door voor de selectie?
« Laatste bericht door 8berg Gepost op 14-07-2005, 15:22:38 »
hoi Draak(je), waren ze met z'n tweeën? of waren er nog meer op de achtergrond? en werd het ook gelijk vastgelegd met de camera. Die sterke /zwakke kanten hebben ze nodig om te weten wat je reaktie is op bepaalde hijkele situaties, benieuwd hoe het verder gaat. Ook al gezwommen en gefietst?
90
Peking Express 2005 / Re: Stel hier je vragen aan Rinck
« Laatste bericht door 8berg Gepost op 14-07-2005, 15:17:33 »
 :)Kao Ya,
wat een prachtig stukje, dank,dank
het was me echt te doen om de nuances aan te brengen en of je dan wel/geen fan bent/wordt maakt me eigenlijk niet zoveel uit maar je hebt het goed opgepakt en begrepen, nogmaals...
dat van Lokeren zat je ook goed, Natalie en ook Kris kwamen met dit voorstel. k'Weet niet precies wie er nu allemaal meedoen maar zosnel ik het weet van wie wat waar dan hoor/lees je het!!!
moet je eerlijk zeggen dat ik er nog nooit van gehoord had en zoiets had van Lokerse? ja het zal wel, maar natuurlijk ben ik ook meer noordelijk gericht. Verder natuurlijk een pracht initiatief en dat vanm dat pintje onthou ik! hoe zie ik je???
dus....tot dan
Pagina's: 1 ... 6 7 8 [9] 10